Våre merker

Under ser du alle båtmerkene vi forhandler

HR Boats

HR Boat Sweden lager båter for de rolige fisketurene med årer og blikkstille vann, til fartsglad kjøreglede på det åpne hav. De er også kjent som Höga Rodd, og har produsert kvalitetsbåter siden midten av 70-tallet. Dette er svenskbygde kvalitetsbåter i moderne design. Et sikkert valg!

Linder

Er det en småbåt du er på jakt etter er svenske Linder et sikkert valg. Perfekte aluminiumsbåter for småkjøring, fiske, bading og generelt opplevelser i det våte element. Kjøper du en Linderbåt for du en båt som er lett, sterk og krever lite vedlikehold. Dette betyr mer fritid og tid til å nyte de gode opplevelser.

Suzumar

Suzukis helt egne båtmerke. Dette er kvalitetsgummibåter som sammen med Suzukis 4-taktsmotorer gjør båtopplevelsen til en drøm! Båtene er stabile og sjøsterke, perfekt om du ønsker en kjapp gummibåt til vannsport på hytta, som landsstedsbåt eller sporty fritidsbåt.

Zar mini

Kvalitets ribbåter med lang levetid. ZarMini er et Tysk/Italiensk samarbeid som er eksklusive ZAR rib modeller. Ribene er bygget med aluminiums skrog og vanlige PVC pongtonger. Hypalon pongtong kan spesialbestilles, men da med betydelig pristillegg.

Beneteau

Benetau er en av verdens største produsenter av seil- og fritidsmotorbåter. De har vunnet en rekke priser, blant annet European Yacht of the Year 2002, 2007 og 2009. Med Benetau får du topp sikkerhet og komfort i lekkert design.

Karnic

Når Karnic Boats designer en båt legger de alltid stor vekt på å gi verdi til produktene sine. De sikter alltid etter fleksible flerbruksdesign i stedet for å begrense til kun én spesifikk bruk.

Regal

Paul og Carol Kuck grunnla Regal Marine Industries i 1969. I jakten på en visjon etterlot de arven fra en ny standard i verdensklasse innen båtluksus.